Overig

Fairbow

Fairbow is een klein familie bedrijf in Nederland dat een compleet assortiment van traditionele boog schiet producten maakt en verkoopt. De hoeksteen van het bedrijf zijn de handgemaakte bogen. Handgemaakt in huis door bogenmakers Magén Klomp en Kay Klomp.

Bogenmaker Magén Klomp (inmiddels gesteund door de jonge Bogenmaker Kay Klomp) heeft het virus ruim 10 jaar geleden opgelopen. Magén is begonnen met bogen te maken die niet direct voorhanden waren bij winkels voor zijn eigen gebruik. Inmiddels heeft hij samen met zoon Kay meer dan 2000 bogen gemaakt.

Bij Fairbow maken we niet zomaar een boog. Alle modellen hebben gedegen onderzoek gehad. Wie gebruikte deze bogen; waarom juist dat model; hoe is die boog ontstaan;, waarom juist die materialen en wat zijn nu de alternatieve materialen?

Bij Fairbow zijn we trots op onze producten, niet om aan de muur te hangen en er alleen maar mooi uit te zien maar om te gebruiken op de schietbaan, in het bos en op de velden.
Loop langs bij Fairbow om het boogschieten pas echt te ervaren en probeer het zelf onder begeleiding van ervaren instructeurs.

’t Ambachts Ghylde

Altijd al willen weten hoe een pottenbakker te werk gaat? Hoe je nu een heerlijk maal boven open vuur kunt koken, of hoe je met behulp van een spintol ruwe schapenwol tot een prachtige draad kunt spinnen? Of wil je zelf een armbandje vilten of een muisje van stro vlechten? Tijdens Keltfest kan dat weer, want voor het vierde jaar op rij is ook het Ambachts Ghylde weer aanwezig op Keltfest!

Bij deze verzameling van middeleeuwse ambachtlieden is eigenlijk altijd wel wat te doen. Of je nu zelf de handen uit de mouwen wilt steken of gewoon even wilt toekijken hoe een ander iets creëert. En daarnaast valt er nog van alles te proeven, te ruiken en te kopen. Zoals heerlijk zoete honing van zelfgehouden bijen; goudglanzende sieraden van stro; maffe hoeden en woeste kragen van wol; prachtige bekers, potten en kannen van klei. Allemaal zelf vervaardigd door onze ambachtslieden.

Vegxperience

Ben jij benieuwd hoe je met een duurzame lifestyle een positieve impact kunt hebben op je eigen gezondheid en die van de wereld? Zou je wel eens minder vlees willen eten, maar weet je niet precies hoe? Bezoek Vegxperience, een interactieve expo over vega eten en leven.
 

* Leer spannende nieuwe producten kennen
* Ontdek de impact die je zelf kunt maken
* Ervaar in Virtual Reality de verborgen wereld achter ons vlees
* Schrijf je gratis in voor je eigen 30 dagen minder vlees-uitdaging