Verhalenvertellers

Tim Talesman

Tim Talesman vertelt nu jaren op zijn eigen manier over mythen, sagen en sprookjes. Helden, goden en monsters passeren de revue.
Niet alleen oude verhalen, maar ook nieuwe onbekende verhalen komen voorbij. Kom langs en laat je meenemen naar verre oorden en mooie avonturen.

Sprookspreker

De Sprookspreker is terug op Keltfest om de mooiste verhalen uit verschillende Keltische landen te vertellen. Met groot enthousiasme voert hij zijn gehoor mee naar groene velden en ruige bergen waar de epische avonturen uit het oude Ierland of het middeleeuwse Schotland zich afspelen. Met zijn kistje vol verhalen reist de Sprookspreker de wereld rond, voor elk verhaal zit er een voorwerp in het kistje. Het publiek hangt aan zijn lippen als hij vertelt over helden en reuzen, magische drankjes en tovenaars, koningen en prinsessen. Verhalen van de Sprookspreker zijn altijd geschikt voor alle leeftijden.

Magisch Verhaal

Martin van Magisch Verhaal is een gepassioneerde verhalenverteller, goochelaar en theatermaker. Op Keltfest kunt u luisteren en kijken naar verschillende verhalen.

Oude helden en schurken zullen weer tot leven komen en jullie meenemen op het avontuur wat zij beleefd hebben.

Kom luisteren naar één van de verhalen en laat je mee voeren in de wereld van Magisch Verhaal, waar alles mogelijk is.