Pub

Open Irish Trad Session

Open Irish Trad Session met The Fierce Mild Diddly!

Kom meespelen in de open Ierse sessie geleid door de Fierce Mild Diddly. Zing, speel, vertel een verhaal, doe wat je het beste kan en vergeet niet om ook gezellig te te mixen, muziek uit te wisselen en een drankje (of twee) te doen. In de Spiegeltent tussen de optredens door! Tot dan!

 

Keltfest Pubquiz

Heb je zin in een gezellige uitdaging? Doe dan mee aan onze pubquiz! In verschillende rondes testen wij je kennis over allerlei Keltische onderwerpen: van films en muziek tot bier en van Keltfest tot reizen. Natuurlijk zijn er ook toffe prijzen te winnen!

Meld je met jouw team bij de Pub en doe mee!

Zaterdag: 14.00 – 15.30 uur
Zondag: 12.30 – 14.00 uur

Keltisch bordspel: Fidchell

Wat is een pub zonder de mogelijkheid je vrienden uit te dagen tot een spelletje? Probeer eens een potje Fidchell! Dit eeuwenoude spel wordt beschreven in de vele Keltische legenden en zou uitgevonden zijn door de god Lugh. Vraag in de pub om de spelregels en stenen en probeer je vrienden te verslaan in een potje van dit magische spel!

Eten & drinken

Onder het genot van een van de drie heerlijke soorten tapbier of verfrissende cider waan je je in je favoriete pub. We hebben Murphys Red, Strongbow, Pimpelaer en Pimpelaer Gold (bier met een vleugje honing). Daarnaast kun je ook genieten van typisch pubfood, zoals uienringen en mozzarella sticks, welke je aan een van de gezellige pubtafeltjes kunt opeten.