Blog

#helpdehoreca - Initiatieven van onze cateraars

De Corona crisis raakt iedereen hard. Niet alleen ons, maar ook alle betrokkenen die hun bijdrage leveren om een steeds mooier Keltfest neer te zetten. Zo ook onze cateraars. Gelukkig hoort stil zitten niet bij het festivalbestaan en hebben ook zij manieren gevonden om het lekkerste festivalvoedsel bij jou te krijgen!

Lees meer over alle leuke initiatieven van onze cateraars hieronder:

Cooking Highlander - Catering op maat

De 'Cooking Highlander' serveert al ruim 15 jaar bourgondische gerechten van vlees, vis en vegetarisch van de bekende slingergrill barbecue. Nu de Highlanders hiermee niet op evenementen zoals Keltfest kunnen staan, kun je ze boeken als catering om alsnog van een aantal van hun beroemde gerechten te genieten. Zo kun je thuis genieten van heerlijk malse spare ribs of natuuriljk hun pork plate met pulled pork, pork belly en pork sausage.

Hun website: www.warehousebbq.nl

Cut the crepe - Kookfilmpjes voor kinderen

Cut the crepe is een mobiele biologische creperie uit Groningen. Samen met een groep vrienden bakken zij crepes op festivals waar zij blij van worden, en dit jaar zou hun eerste keer zijn op Keltfest. Helaas is er geen bezorg of haal optie van deze lekkernijen maar we willen wel een ander fantastisch initiatief van hen delen met jullie. Zij maken namelijk kookfilmpjes voor kinderen. Hiermee hopen ze een nieuwe generatie met liefde en duurzaam te leren koken door te werken met restjes. De aanleiding hiervoor is dat een van hun crepebakkers, meester Arwin, in het onderwijs zit en het de afgelopen tijd enorm druk had met het maken van onderwijsfilmpjes. Om hem te helpen zijn er diverse kookfilmpjes gemaakt.voor de 'quarantaine kinderen' die zich thuis verveelden. Zo hebben ze chips van aardappelschillen, appelsap van appelklokhuizen en chocolademousse van bonenvocht gemaakt.

Hun YouTube-kanaal: Kookpit Kookt

Everts Partycatering - Maaltijdbezorgservice omgeving Middelstum

Al jaren is de fruitbar van Everts Partycatering voor veel mensen een heerlijk frisse en gezonde tussenstop. Helaas is het niet mogelijk om dit verse fruit en de heerlijke sappen en smoothies nu bij hen te bestellen, maar ze hebben voor Middelstum en omgeving wel een maaltijdbezorgservice. Zij promoten hiermee ook lokale leveranciers.

Hun website: www.evertspartycatering.nl/bezorgmaaltijd-bestellen/

Kürtőskalács Hilversum - schoorsteenbrood thuisbezorgd

Bijna iedereen die de afgelopen jaren op Keltfest of Castlefest is geweest kent het wel: schoorsteenbrood of kürtőskalács. Dit is een traditionele zoete lekkernij, die zijn oorsprong vindt in Transsylvanie. Deze snack wordt door ons op ambachtelijke wijze bereid in ons kasteel: het deeg wordt uitgerold, om een houten as gewikkeld en voorzien van een suikerlaag. De kürtőskalács wordt boven de smeulende kolen gegaard, totdat de suikerlaag is gekarameliseerd. Daarna wordt er een heerlijke topping naar keuze overheen gestrooid, zoals bv walnoten, vanille of kaneel. De helden van Kürtőskalács Hilversum rijden nu stad en land af om deze heerlijke producten bij jou thuis te bezorgen. Als er genoeg bestellingen in een regio zijn, komen ze je kant op!

Hun website: www.schoorsteenbrood.nl/bestelformulier/

Medieval Catering - Maaltijdboxen thuisbezorgd

Omdat Medieval Catering met hun Captains Choice, portie wedges en hun lievelings kipkluifjes nu niet op festivals kunnen staan, hebben ze het volgende bedacht: THE CAPTAIN IN YOUR KITCHEN! Een pakket vol met de heerlijke ingrediënten om zelf aan de slag te gaan in je eigen keuken. Ze verzamelen bestellingen en komen ze brengen wanneer er voldoende in 1 regio besteld zijn.

Hun website: www.medieval-catering.nl

Check this out