Blog

Geen Keltfest in 2021

Lieve allemaal,

2020 was uitdagend, maar vol goede moed keken wij naar 2021. In de hoop dan weer onze prachtige evenementen te kunnen organiseren en samen met jullie verbinding en gezelligheid te vieren.

Helaas zijn de vooruitzichten voor de komende maanden niet al te positief en is er nog veel onduidelijkheid. De kosten die bij organisatie komen kijken zijn hoog en het vergunningstraject niet simpel. We zien de kans dat een vergunning wordt toegekend erg klein in en dat maakt het een te groot risico om Keltfest te organiseren. Met pijn in ons hart maken we daarom de moeilijke beslissing dat er in 2021 ook geen Keltfest zal zijn.

Tickethouders van Keltfest 2021 ontvangen begin volgende week van Paylogic een mail met meer informatie. Tickets kunnen worden omgezet in vouchers die tot en met juli geldig zijn voor Castlefest of een refund. Standhouders en acts hebben van ons al mail ontvangen.

Deze beslissing geeft ons de kracht en energie om met volle focus ons te richten op Castlefest 2021, waar we wel veel vertrouwen in hebben. Het wachten op met elkaar vieren duurt daarmee nog ietsje langer, maar het zal het des te meer waard zijn!

We kijken er naar uit jullie te zien. Blijf gezond en tot gauw!

Veel liefs van het Vana Events Team

Foto door Robbert Jan Looman

Bekijk ook