F.A.Q.

Veelgestelde vragen over Keltfest

Mag ik eten en drinken meenemen op het Keltfest terrein?
Zoals ieder jaar is het niet toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Keltfest. Nu zullen we absoluut niet zeuren over een paar boterhammetjes en een flesje drinken, maar hele koeltassen vol eten en drinken, kratten en traytjes bier zullen niet toegestaan zijn. Ook andere vormen van alcohol zullen ingenomen worden. Dit laatste heeft te maken met de regelgeving en onze horecavergunning. Dus we zullen niet zo strak zijn als bijvoorbeeld een Lowlands, maar we moeten deze regels wel handhaven. We hopen op jullie begrip.
Mag ik fotograferen op Keltfest?
Ja, dat mag. Wil je fotograferen met een camera met verwisselbare lens, dan heb je hier wel een fotopas voor nodig. Deze fotopas is aan te vragen via de fotografie pagina en is volledig gratis in combinatie met een geldig toegangsbewijs.
Waarom heb ik munten nodig?
Op Keltfest gebruiken we munten als betaalmiddel bij de verschillende barren en cateraars. Je kunt hier niet met geld betalen. Munten zijn te halen bij de kassa en verschillende muntenautomaten op het festivalterrein.
Kun je geld pinnen op het terrein?
Tijdens het evenement kan je bij de kassa’s beperkt geld pinnen. Dit is toegestaan na ongeveer 12u zolang er genoeg geld beschikbaar is bij de kassa’s. Let op: alleen Pin en Maestro/V PAY.
Heb ik een parkeerkaart nodig als ik met de auto kom?
Ja, als je op de parkeerplaats parkeert met een (motor)voertuig, dien je hiervoor een parkeerkaart te hebben bij het afrijden. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa.
Moet ik betalen voor mijn fiets op de parkeerplaats?
Nee, je hoeft voor je fiets niet te betalen.
Zijn huisdieren welkom op Keltfest?
Honden zijn – mits aangelijnd – toegestaan op het festival terrein. Op de festival camping zijn honden (hulphonden uitgezonderd) niet welkom. In het belang van dierenwelzijn zijn andere dieren niet toegestaan op Keltfest.
Is Keltfest rolstoel toegankelijk?
Keltfest wordt gehouden op een park terrein. Dat betekent dat niet alle paden geasfalteerd zijn. De meeste paden zijn vaak goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Daarbij zijn de paviljoen stands voorzien van een oprijplaat en is er een invalidentoilet aanwezig. Op de parkeerplaats zijn parkeerplekken gereserveerd voor mensen met een mindervalide parkeerkaart.
Is het nodig om mijn ticket uit te printen?
Nee, we kunnen ook vanaf een mobiele telefoon je ticket scannen, mits je scherm heel is.
Kan ik overgebleven munten terug wisselen?
Ja, tijdens het evenement kun je muntjes terugwisselen bij de kassa.
Moet ik mijn polsbandje blijven dragen als ik een passe-partout ticket heb gekocht?
Ja, het polsbandje is jouw persoonlijke toegangsbewijs voor het hele evenement en mag tijdens het evenement niet afgedaan worden.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail je vraag naar info@keltfest.nl