Bekijk de line-up

The Trouble Notes

Ga mee op een muzikale reis met The Trouble Notes

Door een gezamenlijke gedrevenheid, passie en opoffering zijn The Trouble Notes pioniers van een nieuw genre: muziek van overal voor iedereen!

Dit Berlijnse trio bestaat uit Bennet Cerven op viool. Florian Eisenschmidt op gitaar en Oliver Maguire op percussie. Hun muziek geeft geen woorden nodig om verhalen over te brengen over verbindingen te leggen. Het resoneert door verschillende genres en culturen dankzij hun visionaire en toegankelijke composities. 
Het betoverende geluid van de viool, in combinatie met ritmische gitaar en groovy percussie beats zorgen voor een uniek geluid. De emotievolle, instrumentale nummers van The Trouble Notes zorgen ervoor dat je met hen mee ontsnapt aan de dagelijkse routines en nemen je mee naar een comfortabele omgeving waar iedereen welkom is.

The Trouble Notes trakteren je op invloeden uit meerdere culturen en het combineren van tal van tradities, kennis die zij opgedaan hebben tijdens hun vele reizen en muzikale ontwikkeling. Kortom, ga met hen mee op een muzikale reis die je nooit zult vergeten!

23 mei 2020

24 mei 2020

Website

Bekijk ook