Bekijk de line-up

Willos'

Tijd voor Ierse reels & jigs in een modern jasje

Willos' is een internationale Iers-Italiaanse band uit Italië. Ze bieden een unieke show, met hedendaagse traditionele Ierse muziek, uitgevoerd met akoestische instrumenten zoals viool, folk gitaar, Ierse bouzouki, Ierse fluit, bas fluit en bodhràn. Ze bieden een selectie van eigen composities, arrangementen en traditionele nummers gemixt met Ierse reels & jigs met een moderne twist. De band staat garant voor een krachtige en energieke show vol plezier, perfect voor elk festival en familie evenement.

De band heeft al meer dan 600 shows in Italië, Frankrijk, Ierland, Zwitserland, Polen en Oostenrijk op hun naam staan. Dit jaar wordt Nederland voor de eerste keer aan dat rijtje toegevoegd.

De band heeft drie albums uitgebracht, waarbij het laatste album is uitgegeven door CLADDAGH RECORDS uit Dublin en geproduceerd door niemand minder dan Athena Tergis - de bekende Amerikaans-Ierse violiste van de Amerikaanse band Green Fields of America. Willos' heeft daarnaast ook samengewerkt met enkele van de meest prestigieuze muzikanten uit de Ierse folk scene, zoals Liz Carroll, John Doyle en Martin Tourish. 

Willos' bestaat uit Stephanie Martin (viool), afkomstig uit Belfast, Ierland, Angelica McGlynn (vocalen) uit Kildare, Ierland en de drie Italiaanse muzikanten Lorenzo del Grande (Irish flutes & whistles), Luca Mercurio (gitaar, Ierse Bouzouki) en Giulio Putti (bodhràn).

De band blijft bezig met het ontwikkelen van hun eigen stijl, waarbij ze zich richten op het componeren van een uniek geluid. Met een repertoire vol reels, jigs, polkas en ballads zorgt Willos' voor een show die je niet wilt missen!

23 mei 2020

24 mei 2020

Website

Bekijk ook