Verblijf

Keltfest Camping

Kampeer met sfeer

Tickets

Tickets voor de Keltfest camping zijn alleen verkrijgbaar tijdens de voorverkoop!

Check-in

Inchecken op de camping kan op vrijdag tussen 15:00 en 23:59 bij de camping receptie. Kom je buiten deze tijden aan op de camping? Dan kan je éénmalig het terrein betreden, op vertoon van een geldig campingticket. 

Stappen check-in als je met het openbaar vervoer komt:

 • Je loopt vanaf de bushalte naar de camping via de route die je hier vindt.
 • Bij aankomst op de camping laat je je ticket zien aan de toezichthouders bij de ingang.
 • Je hoeft niet direct in te checken, maar kan ook eerst je tent opzetten.
 • Bij de receptie kan je inchecken en krijg je een polsbandje. Met dit polsbandje heb je vrij toegang tot de camping en kan je vanaf zaterdag onbeperkt van het festival genieten.
 • Genieten, feestvieren!

Stappen check-in als je met de auto komt:

 • Je rijdt met je auto naar de Kiss & Ride, laadt je spullen uit en zet eerst je auto weg. De route vind je hier.
 • Terug bij je spullen naast de Kiss & Ride, loop je met je kampeerspullen naar de camping.
 • Bij aankomst op de camping laat je je ticket zien aan de toezichthouders bij de ingang.
 • Je hoeft niet direct in te checken, maar kan ook eerst je tent opzetten.
 • Bij de receptie kan je inchecken en krijg je een polsbandje. Met dit polsbandje heb je vrij toegang tot de camping en kan je vanaf zaterdag onbeperkt van het festival genieten.
 • Genieten, feestvieren!

Faciliteiten

Veldindeling

De kampeervelden zijn verdeeld in vakken, je bent vrij om je tent naar eigen inzicht binnen deze vakken te plaatsen. Er is geen stiltegebied ingericht, hou er rekening mee dat het ook ’s avonds nog rumoerig kan zijn, vooral in de buurt van de catering.

Stroom

We hebben op de festivalcamping geen elektriciteit beschikbaar. Wel kan je je mobieltje tegen een vergoeding opladen bij de receptie.

Water

Bij de douches kan je een (aangegeven) drinkwaterpunt (kraantje) vinden. Drinkwaterpunten zijn aangegeven door middel van een bordje. Zonder bordje is het geen drinkwater. Het water uit de wasbakken bij de toiletten is geen gecontroleerd drinkwater.

Mindervaliden

Onze nieuwe campingvelden zijn helaas niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Niet alleen zijn de velden zelf onverhard, maar de afstand van de parkeerplaats tot de camping is erg groot. Er is geen pendeldienst naar de camping, ook zijn er geen speciale faciliteiten aanwezig. Zie deze pagina voor een overzicht van campings in de buurt.

Kookzone

Koken is toegestaan op de daarvoor ingerichte kookplaats op het campingterrein en alleen met behulp van type C206, CV300 Plus of CV 470 Plus gasflessen. Hier staan tafels waar je je eten op kunt bereiden en is een wateraansluiting aanwezig. Ook hier is géén stroom.

Campingregels

 • Bezoekers van de Keltfest Camping accepteren de beperkingen van een festivalcamping. Hoewel er te allen tijde medewerkers van Vana Events aanwezig zijn op het campingterrein, neemt Vana Events geen verantwoording voor schade, diefstal of verlies van eigendommen. Kampeerders jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.
 • Op het terrein gekochte glazen flessen en eventuele (LARP)wapens die je als onderdeel van je kostuum hebt meegenomen zijn op de camping niet toegestaan. Je kan deze bij de ingang naar de camping tijdelijk in bewaring geven in de wapenkluis. Gasflessen en andere niet op de camping toegestane voorwerpen worden niet door ons bewaard.
 • Koken is alleen toegestaan op de daarvoor ingerichte kookplaats op het campingterrein en alleen met behulp van type C206, CV300 Plus of CV 470 Plus gasflessen. Het gebruik van andere typen gasflessen of (wegwerp)barbecues en het koken buiten de kookplaats is op last van de brandweer ten strengste verboden.
 • Hou rekening met je buren. Zet je tent niet in die van een ander en probeer na 23:00u zo veel mogelijk stil te zijn op de kampeervelden. Partytenten en andere grote bouwsels gaan ten koste van de ruimte voor slaaptenten. De organisatie kan beslissen dat een partytent moet worden afgebroken. De grootte van je tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt.
 • Een hulphond moet duidelijk als zodanig herkenbaar zijn, bij voorkeur met hesje of deken. Er kan worden gevraagd naar een hulphond certificaat. Hulphonden dienen buiten het campingterrein te worden uitgelaten.
 • Afval dient netjes opgeruimd te worden in de afvalzak die je krijgt bij aankomst. Afvalzakken kun je kwijt in de daarvoor bestemde containers. Een nieuwe afvalzak kun je ophalen bij de camping receptie of de infostand bij de hoofdingang.
 • De camping is onderverdeeld in vakken waar je je tent kan plaatsen. De brandgangen die zich tussen afgebakende vakken bevinden, dienen te allen tijde vrijgehouden te worden. Tenten die zich in de brandgangen bevinden, worden onmiddellijk verwijderd door de organisatie.
 • Het is niet mogelijk om met de auto op het campingterrein te komen. Auto's, busjes, fietsen en motoren kan je op eigen risico parkeren op de parkeerplaats. Overnachten op de parkeerplaats is verboden.
 • Er zijn geen voorzieningen voor mindervaliden aanwezig op de festivalcamping. Vanwege de afstand tot de parkeerplaats en de kwaliteit van de kampeervelden raden we mensen met een fysieke beperking af om van de camping gebruik te maken.
 • Niet toegestaan op de camping:
  open en gesloten vuur (rookwaren zoals sigaretten, kaarsen, fakkels, waxinelichtjes, barbecues, vuurpoi, vuurspuwen, wierook), gasflessen (m.u.v. wegwerpbusjes C206, CV300 Plus en CV470Plus), (LARP)wapens, drugs, glas, versterkt geluid, generatoren, dieren (m.u.v. duidelijk herkenbare hulphonden), uitdelen of verhandelen van flyers en ander (promotie)materiaal en alle voorwerpen waarover de organisatie ter plekke beslist.
 • De organisatie behoudt zich het recht om zonder teruggave van gelden iemand permanent van de camping te verwijderen.

Boek nu je tickets inclusief campingtoegang!

Openingstijden Camping

van vrijdag 15:00u tot maandag 10:00u

Tickets

Tickets