Verblijf

Keltfest camping

Helaas dit jaar geen Keltfest camping

De afgelopen jaren hebben we op veler verzoek de Keltfest festivalcamping neer kunnen zetten. Deze aanvullende service zorgde voor een extra stuk beleving zodat iedereen extra lang van Keltfest kon genieten.

Keltfest draait om de heerlijke festival pub sfeer waarbij we met de camping een stukje service aanbieden om de festivalbeleving te vergroten. Het coronavirus en de nasleep ervan hebben helaas consequenties op de manier waarop we Keltfest in 2021 kunnen organiseren. Dit betekent dat we afwegingen hebben moeten maken waardoor we in 2021 geen camping kunnen aanbieden. Dit geeft ons de mogelijkheid niet te hoeven inkrimpen op de fantastische programmering, zodat de veertiende editie van Keltfest wederom een fantastisch feest wordt.

Wil je toch overnachten tijdens het Keltfest weekend? Bij Accomodaties in de omgeving vind je overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van het festivalterrein.

Bezoekers met een Keltfest 2020 camping ticket hebben van ons e-mail ontvangen over de mogelijkheden met betrekking tot deze tickets.