Vrijwilligers

Algemeen

Meld je aan bij onze Vana Vrijwilligers familie

HALLO ALLEMAAL!

Op 23 en 24 mei 2020 gaan we weer Keltisch feesten in Vijfhuizen (Haarlemmermeer). Hopelijk zijn jullie er ook allemaal weer bij als vrijwilliger!

Hier een stappenlijstje om het inschrijvingsproces te verduidelijken:

1. Alle inschrijvingen gaan dit jaar via www.myvana.nl, ons fantastische internetsysteem. Als je hier een account aanmaakt, dan kan je jezelf inschrijven voor alle evenementen van Vana Events.

2. Je krijgt een ontvangstbevestiging waarna ik je inschrijving in behandeling neem.

3. Als ik genoeg inschrijvingen binnen heb om uit te kiezen gaan we rond de tafel zitten om de keuze te maken.

4. Daarna wordt iedereen op de hoogte gesteld en krijg je te horen of je door de selectie heen bent. Of je nu bent geselecteerd of niet, je krijgt sowieso een mailtje. Ons mailen voor een update heeft dus weinig zin: zodra we eruit zijn hoor je het meteen.

5. Je bent aangenomen als vrijwilliger en ontvangt uiterlijk twee weken van tevoren de laatste informatie.

6. Laat de lol beginnen! (ehh het werk..)

Als je wil weten wat er zoal te doen is voor vrijwilligers op Keltfest, bekijk dan via de tabbladen de verschillende team mogelijkheden. Let goed op de data en de tijden: als je je inschrijft dan rekenen wij en je teamgenoten erop dat je er bent. Hier is veel van afhankelijk.

Het is mogelijk je voor meerdere teams in te schrijven; dit vergroot de kans dat we je kunnen toelaten, omdat we je wat flexibeler kunnen plaatsen. Geef hierbij in het opmerkingenveld ook vooral je voorkeuren aan. Mocht je zowel in de opbouw/afbouw willen helpen en ook tijdens het weekend in een ander team; geef dan even duidelijk in het opmerkingenveld aan dat het hier gaat om en/en en niet of/of.

Zijn er bijzonderheden waarmee ik rekening moet houden? Vergeet deze dan niet bij de opmerkingen te vermelden: omdat ik het nu van Frank overneem mag je ervan uit gaan dat ik (NOG) niet over zijn almachtige kennis beschik 😉

Als je vragen hebt, kijk dan eerst even op de FAQ – pagina voordat je me een e-mail stuurt. Als het daar niet bij staat, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@keltfest.nl met je vraag.

Alvast heel erg bedankt voor je inschrijving; we gaan er samen weer een fantastisch festival van maken!

Met vriendelijke groetjes,

Franca
Vrijwilligerscoördinator

Schrijf je in!